جایگزین سیر سیاه 5
آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟
میتوانید سیر سیاه را له کرده و به سسها یا دیپهایی مانند حمص اضافه کنید. این روش علاوه بر خوشطعم کردن غذا، خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی را نیز افزایش میدهد. فرآیند تبدیل سیر سفید به سیر سیاه یک فرآیند ویژه است که طعم و بافت آن را تغییر میدهد و همچنین خواص بهداشتی آن را افزایش میدهد.
سیر خواص آنتیبیوتیکی و آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و در بدن شما با عفونتها، باکتریها، قارچها، عفونتها و ویروسها مبارزه میکند. به یاد داشته باشید که خواص آنتی بیوتیکی سیر بسیار قوی است و ممکن است با برخی داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد؛ پس اگر داروی خاصی مصرف میکنید درباره خوردن سیر با پزشکتان مشورت کنید. خواص عمومی سیر مثل آنتی اکسیدان بالا یا تقویت سیستم ایمنی که برای مردان وجود دارد، برای زنان هم صدق میکند.
همچنین برخی تحقیقات نشان میدهد که سیر میتواند باعثِ افزایش سطح تستوسترون شود و به این ترتیب سلامت جنسی و باروری را با افزایش تولید و تحرک اسپرم بهبود بخشد. خواص آنتی اکسیدانی قوی سیر باعث میشود که سیستم ایمنی مردان قویتر شود و خطر ابتلا به برخی سرطانها از جمله سرطان پروستات کاهش پیدا کند. علاوه بر این، سیر سیاه میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند که این امر به طور غیرمستقیم از آسیبهای قلبی ناشی از دیابت جلوگیری میکند.
اما سیر به ویژه برای زنان میتواند تعادل هورمونی یا ناراحتیهای پیش از قاعدگی را کمی بهبود ببخشد؛ چراکه خواص ضدالتهابی دارد. خواص ضد میکروبی سیر نیز هم به پیشگیری از عفونتها، از جمله عفونتهای دستگاه ادراری کمک میکند. سیر خام سرشار از آنتیاکسیدانها است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک میکند، این خاصیت میتواند از پیری زودرس و ابتلاء به بیماریهای مزمن جلوگیری کند. مصرف سیر خام میتواند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش دهد و از تشکیل پلاک در رگهای خونی جلوگیری کند، این موضوع به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی کمک میکند.
مطالعات نشان دادهاند که سیر سیاه میتواند سطح LDL (کلسترول بد) را کاهش دهد و HDL (کلسترول خوب) را افزایش دهد که این تعادل برای حفظ شریانهای سالم و کاهش خطر بیماریهای قلبی ضروری است. سیر سیاه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان خاصیت ضد سرطانی قوی دارد، زیرا آنتی اکسیدان، رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند را از بین می برد. همچنین ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور موجود در سیر سیاه نیز نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد.
این ترکیبات میتوانند به تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و حتی کاهش سطوح کلسترول کمک کنند. با این حال، ادعاهای مربوط به تأثیر سیر سیاه بر لاغری باید با احتیاط و در نظر گرفتن شواهد علمی موجود ارزیابی شوند. این به بدن شما اجازه می دهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک می کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است.
واکنشهایی از قبیل واکنش میلارد در سیر سیاه ، در طی فرآیند حرارتی ، باعث تغییر در برخی از مواد شیمیایی آن می شود. در طی فرآیند تخمیر رنگ سیر، سیاه میشود، همچنین بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند. سیر سیاه التهاب گلو و حنجره را در زمان سرماخوردگی و آلرژی کاهش می دهد و بیماری های تنفسی و آسم را درمان می کند. سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد و اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد.
همچنین، میتوانید سیرسیاه را درون یک ظرف آبگریز قرار داده و در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری آن افزایش یابد. همچنین، میتوانید سیرسیاه را خشک کرده و درون ظروفی محکم بستهشدهنگهداری کنید تا بتوانید از آن برای طولانیترین مدت زمان ممکن استفاده کنید. سیر سیاه ممکن است به کاهش چین و چروک پوست کمک کند و به حفظ ظاهری جوانتر و شادابتر پوست کمک کند. سیر سیاه ممکن است به سم زدایی پوست کمک کند و به این ترتیب، به حفظ ظاهری سالم و جوانتر کمک کند.
سیر سیاه برای یبوست خوبه
سیر سیاه بهتره یا سفید
سیر سیاه خوبه یا سفید
سرم سیر سیاه یا ماینوکسیدیل
طرز تهیه سیر سیاه در منزل
قیمت سیر سیاه دیجی کالا
سیر سیاه را از کجا بخریم نی نی سایت
روغن سیر سیاه از کجا بخریم
مراکز فروش سیر سیاه در تهران
سیر سیاه برای چه کسانی ضرر دارد