روش نگهداری سیر سیاه 2022-10-28

آیا سیر سیاه تاریخ انقضا دارد؟ 5 نکته طلایی انقضا و مصرف

سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود. فقط از یاد نبرید که برخی حبه‌های درونی‌تر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید. برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید. (وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است.

سپس آن ها را در یک شیشه بریزید و شیشه را با روغن مایع پر کنید. ترکیب سیر با روغن از انجماد و سفت شدن آن جلوگیری می کند. می توانید این ترکیب را در یخچال نیز نگهداری کنید ولی باید حداکثر ۶ تا ۸ ماه از آن استفاده کنید. هیچ گاه ترکیب سیر و روغن را در دمای اتاق نگهداری نکنید. زیرا این کار موجب رشد باکتری های مضر می گردد و ایجاد ماده ای سمی در سیر می شود.

اما مواظب باشید نباید بیشتر از 2 دقیقه به این کار ادامه دهید. حالا سیر نمکی را درون ظرف بریزید، درب آن را محکم ببندید و آن را در مکانی تاریک قرار دهید. برای انتخاب بهترین روش نگهداری سیر حتما این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. یکی از بهترین روش ها برای نگهداری در طولانی مدت درست کردن سیر ترشی است. در اینجا روش درست کردن سیر ترشی را به شما آموزش می دهیم. در روش اول سیرها را بدون حبه کردن داخل یک کیسه نایلونی قرار دهید و سپس کیسه را داخل فریزر بگذارید.

تحقیقات این ترکیب را با نرخ کمتر دژنراسیون ماکولا و پیشرفت کندتر آب مروارید مرتبط دانسته است. آنتی اکسیدان های موجود در سیر باعث دفاع عالی در برابر استرس اکسیداتیو و بیماری های مزمن می شود. این شامل شرایطی مانند بیماری قلبی و بیماری های خود ایمنی می شود. آلیسین و آلیوم، دو جزء فعال سیر، می‌توانند از ایجاد آنزیم‌هایی که سرعت تجزیه بافت استخوانی را تسریع می‌کنند، جلوگیری کنند. این امر با افزایش سن و پوکی استخوان یک خطر بسیار مهم است.

اما برخی افراد معتقد هستند که این کار کیفیت سیر را تحت تأثیر قرار می دهد. برای نگهداری سیر در فریزر باید سیرها را پوست بگیرید و در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن کاملاً خرد کنید. سپس سیر خرد شده را در ظرف یخ یا پلاستیک بریزید و در فریزر قرار دهید.

سیر سیاه را می‌توان تا ۳ هفته در دمای اتاق نگه داشت. اما اگر مایل به نگهداری طولانی‌مدت هستید، می‌توانید آن را درون محفظه‌ای دردار قرار دهید و به مدت ۶ ماه در یخچال یا یک سال در فریزر نگه دارید. هر سیر سیاه کامل حاوی حدودا ۱۰ حبه کوچک است که به راحتی از ساقه اصلی جدا می‌شوند. برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح می‌دهید، میل کنید. ناگفته نماند که در صورت تمایل می‌توانید این پوسته‌ها را هم نگه دارید و از آن‌ها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید.

برای این کار در یک ظرف شیشه‌ای حبه سیر‌های خرد شده بریزید، سپس فضای داخل شیشه را با سرکه سفید پر کنید و در شیشه را محکم ببندید و آن را داخل یخچال بگذارید. کافی است سیرها را پوست بگیرید، ورقه‌ای خرد کنید و روی سینی فر پهن کنید. سپس درجه فر را روی دمای 60 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و 2 ساعت صبر کنید، سپس دمای فر را کم کنید تا سیرها کامل خشک شوند. سپس حبه های سیر را کمی خرد کنید و داخل یک کیسه بریزید. البته توجه داشته باشید که از دو کیسه پلاستیکی استفاده کنید و یا در یک ظرف پلاستیکی در دار سیرها را بگذارید. چرا که در این روش ممکن است فضای فریزر بوی سیر را بگیرد.

بهترین روش جلوگیری از پوک شدن سیر این است که آن را در سبد توری بریزید و دور از نور آفتاب و در دمایی که دما و رطوبت مناسبی دارد قرار دهید. در صورتی که مقدار سیر زیاد است، پیشنهاد می شود حتماً از یکی از روش هایی که در این مقاله عنوان شد، استفاده نمایید. برگ سیر را می توان تا سه هفته در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار در یخچال نگهداری کرد. از آنجایی که سیر فقط برای چند هفته در دسترس است، ممکن است بخواهید بیشتر از نیاز خود بخرید و آنها را فریز کنید.

می‌توانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. در اواخر بهار یا اوایل تابستان،برگ سیر را در بازارهای کشاورزان پیدا خواهید کرد. اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید. پروویتامین A که به مقدار مناسب در سیر یافت می شود، می تواند به بتاکاروتن تبدیل شود، یک آنتی اکسیدان ارزشمند که می تواند مستقیماً از سلامت بینایی محافظت کند.

در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا می‌شویم. سیر سیاه یکی از مهم‌ترین محصولات دارویی به شمار می‌رود که در مقایسه با سیر خام یا سفید از خاصیت‌های فراوانی برخوردار است. در هنگام خرید سیر سیاه فراموش نکنید که این ماده غذایی را حتماً در یخچال و جای خشک و سرد نگهداری کنید تا بتوانید به مدت زیادی از آن استفاده کنید. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید.

این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی می‌شود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز می‌کند. در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. آنها را با مقداری روغن زیتون، پنیر پارمزان، ادویه و نمک مخلوط کنید تا یک پستوی تازه درست کنید. یا مقدار کمی از سیر را خرد کنید و به دستور تهیه سس سالاد ترکیبی مورد علاقه خود اضافه کنید . سیر سیاه در واقع سیر معمولی است که طی فرآیندی به نام تخمیر، به یک محصول متفاوت تبدیل می‌شود. این فرآیند شامل نگهداری سیر در دمای 60 تا 90 درجه سانتی‌گراد و رطوبت 70 تا 90 درصد به مدت چند هفته است.

سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد. البته ممکن است که بعضی از حبه‌های داخلی هنوز آماده نشده باشند. بنابراین بهتر است که بگذارید سیرها چند روز دیگر نیز در آرام‌پز بمانند. در این فرایند برای ایجاد قوام و چسبندگی مدنظر، به دما و رطوبتی کاملا تنظیم‌شده نیاز داریم. بوته‌های سیر خام مدتی طولانی در دمای ۶۰ تا ۸۷ درجه سانتی‌گراد و رطوبت زیاد نگهداری می‌شوند و این کار موجب تغییر رنگ، بافت و مزه سیر می‌شود.

این محصول با عطر و طعم قوی خود، به غذاها طعم و مزه خاصی می‌بخشد و همچنین دارای خواص درمانی فراوانی است. یکی دیگر از راه‌های آسان برای نگهداری سیر خشک کردن آن است. سیر خشک متراکم می‌شود، بنابراین حتی اگر مقدار زیادی سیر خشک شده داشته باشید، فضای بسیار کمی اشغال می‌کند.

نباید پوست سیرها را بگیرید یا حبه‌های آن را از بوته جدا کنید. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی پایدارتر تبدیل می‌شود. خواص آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه بسیار قوی‌تر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتی‌اکسیدان‌های سیر ۲ تا ۳ برابر می‌شود.

برای تهیه سیر سیاه، حبه‌های کامل سیر را درون محیطی گرم عمل می‌آورند و اجازه می‌دهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند. در این زمان، حبه‌های سیر واکنش‌های آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر می‌گذارند که باعث می‌شوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند. بهترین روش نگهداری سیر سیاه، نگهداری آن در جای خنک، خشک و دور از نور مستقیم خورشید است.

نکته مهم در این نوع روش نگهداری، جلوگیری از یخ زدن سیر است. بنابراین سیر را پوست بگیرید، یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی را انتخاب کنید و تمام سیرها را درون آن بریزید. سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته می‌شود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا می‌کند.

پس حتما از ظروف سفالی و کیسه های توری برای نگهداری سیرها استفاده کنید. آرام‌پز یا پلوپز خود را روی تنظیمات حرارت «داغ» (Warm) قرار دهید. این گزینه، دما و رطوبت لازم برای تهیه سیر سیاه را پدید می‌آورد و در عین حال منجر به پختن سیر نمی‌شود. این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیاب‌شده به دست می‌آید، گزینه‌ای بسیار عالی برای اوقاتی است که می‌خواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. پوره سیر سیاه نوعی چاشنی است که می‌توانید یک قاشق از آن را به انواع سوپ، خورش، سس یا سس‌های مخصوص سالاد اضافه کنید.

بوته‌های سیر باید چند هفته بدون وقفه در حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا بمانند تا نرم و سیاه شوند. هرازگاهی آرام‌پز را بررسی کنید که در همین حالت باشد یا خاموش نشده نباشد. باید بین بوته‌ها فضای کافی باشد و با هم تماس نداشته باشند. گرچه این ماده غذایی فواید زیادی برای سلامتی دارد، در موارد معدودی پس از مصرف آن عوارض و اثراتی منفی هم مشاهده شده است. از این رو کیفیت تمامی محصولات از جمله مواد غذایی، بهداشتی و… را تضمین می‌کنیم و در تلاش هستیم تا مشتریان خود را راضی نگه داریم.

۵- بوته‌های سیر تازه را در یک محل تاریک و خشک نگهدارید. کمد آشپزخانه و یا گوشه‌های سایه دار بالای آشپزخانه‌تان مکانی مناسب برای این کار است. سیر را از نور خورشید و رطوبت دور نگه دارید تا از جوانه زدن آن جلوگیری شود. یکی دیگر از کارهایی که باید برای نگهداری از سیر انجام دهید، جدا کردن پوست های رویی سیر است. برای این کار باید تنها لایه رویی پوست سیر را جدا کنید.

وقتی همه سیرها ترد و شکننده شدند، یعنی همه آن ها کامل خشک شده و می توانید به راحتی آن ها را پودر کنید. یکی از بهترین روش‌ ها این است که سیر را بدون جدا کردن بوته سبزش در یک محیط بسیار سرد و تاریک آویزان کنید. تا به اینجای کار می‌دانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور می‌توان این خوراکی منحصربه‌فرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا می‌شوید. از آنجایی که برگ ها شبیه لوبیا سبز بسیار بلند به نظر می رسند، در نتیجه می توانید آنها را  به طول دو اینچ برش دهید و همه آنها را در وینگرت لیمویی بریزید. آنها یک ته رنگ ملایم تند و همچنین طعمی سبز و ملایم دارند.

سیر سیاه نیز می تواند مانند سیر تازاه برای قلب مفید باشد. سیر سیاه پلاک های چربی دورن خون را با رسوب در دیواره رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق می شوند و جریان خون و در نتیجه سکته مغزی و قلبی شود. سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی خواص ضد التهاب بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند.

می‌توانید سیر سیاه را به نوشیدنی‌هایی مانند چای و یا دمنوش اضافه کنید. این کار نه تنها طعم جدیدی به نوشیدنی‌های شما می‌دهد، بلکه می‌تواند به بهره‌گیری از فواید سلامتی سیر سیاه نیز کمک کند. سیر سیاه به دلیل طعم خاص و فوایدی که دارد، به روش‌های مختلفی در غذاها و به عنوان مکمل مصرف می‌شود. بهترین راه برای اطمینان از خرید سیر سیاه اصل، خرید از منابع معتبر و شناخته شده است. فروشگاه‌های معتبر یا برندهای معروف معمولاً محصولات با کیفیت و اصل را عرضه می‌کنند. برای تهیه سیر سیاه به ۶ تا ۷ بوته کامل سیر نیاز داریم.

سیر سیاه یکی از مواد غذایی است که در سال‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این ماده به دلیل خواص درمانی و سلامتی‌اش، به عنوان یک مکمل غذایی در بسیاری از رژیم‌های غذایی گنجانده می‌شود. در این مقاله به بررسی طریقه مصرف سیر سیاه و فواید آن برای موارد مختلف از جمله لاغری، زگیل تناسلی، کبد چرب، فشار خون، مو، پیسی و ریش خواهیم پرداخت.

در طول دوره رشد قبل از ظاهر شدن برگ های سیر، شروع به پیچیدن به سمت بالا می‌کند و به شکل 1 تا 3 کلاف مرتب می‌ شود. برگ سیر های بهاری طعم ملایم تری دارند.آنها ممکن است به صورت خام در سالاد و همچنین سرخ کردنی مورد استفاده قرار گیرند. سیر سیاه به دلیل خواص سلامتی، آنتی‌اکسیدان‌های بیشتر و طعم ملایم‌تر، در کشورهای آسیایی مانند کره، ژاپن و چین بسیار محبوب است. شما می توانید برای خرید سیرسیاه اصل در بسته بندی های کاملا بهداشتی و دروزن 200 و 500 و 1000 گرمی آن را از سایت مجموعه سیتامین سفارش دهید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه خرید و قیمت دقیق این محصول با کارشناسان فروش مجموعه ما در تماس باشید. تفاوت اصلی بین سیر سیاه و سیر سفید، نه تنها در ظاهر و طعم، بلکه در ترکیبات داخلی آنهاست.

نگهداری سیر یکی از مهم ترین نکاتی است که هر کسی در خانه باید آن را بلد باشد. روش های بسیار زیادی برای نگهداری سیر در طولانی مدت وجود دارد که ما در این مقاله سعی داریم ۶ مورد آن را به شما توضیح دهیم. روش هایی که ما می گوییم از بهترین روش های نگهداری سیر هستند. نگهداری طولانی مدت سیر نیازمند دانش خاصی است که ما در این مقاله تمام نکات مربوط به آن را به شما آموزش می دهیم. شاید این روش ‌ها را شما از قبل بلد باشید، اما ندانید که بهترین روش برای نگهداری سیر هستند. ما در اینجا سعی کردیم در دسته های متفاوت این روش ها را به شما توضیح دهیم تا به خوبی آن ها را یاد بگیرید.

به دنبال سیرهای ارگانیک با اندازه متوسط و بدون آسیب باشید. سیرهای ارگانیک معمولاً در فروشگاه های مواد غذایی طبیعی یا بازارهای محلی یافت می شوند. سیر خشک ارگانیک یک افزودنی طبیعی و سالم به غذاهای شما است که به راحتی در منزل تهیه می شود. این روش نه تنها به شما امکان کنترل کیفیت محصول را می دهد، بلکه از مواد شیمیایی و افزودنی های غیر ضروری نیز جلوگیری می کند.

در واقع این ماده غذایی با تنظیم میزان انسولین بر قندخون اثر می‌گذارد. به‌علاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش می‌دهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترل‌نشده جلوگیری می‌کند. می‌توانید آن را به صورت پودر یا تکه‌های خشک شده تهیه کنید. برای استفاده از سیر خشک، می‌توانید آن را به طور مستقیم به غذا اضافه کنید یا آن را با سایر ادویه‌ها مخلوط کنید. همچنین می‌توانید سیر خشک را با روغن زیتون یا آب گرم مخلوط کنید تا یک خمیر تهیه کنید و سپس آن را به غذا اضافه کنید. سیر خشک یکی از محصولات پرکاربرد و محبوب در آشپزی و طب سنتی است.

سیر سیاه به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، دوام بیشتری نسبت به سیر سفید دارد. در صورتی که در شرایط مناسب نگهداری شود، می‌تواند تا 12 تا 18 ماه ماندگاری داشته باشد. حتماً به تاریخ انقضا و اطلاعات درج شده روی بسته‌بندی توجه کنید.

سپس سیر‌ها  را روی سینی فر قرار دهید و در دمای ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتی گراد) به مدت دو ساعت بپزید. بعد حرارت را به ۱۳۰ تغییر دهید و صبر کنید تا سیر کاملا خشک شود. با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبه‌های سیر به رنگ سیاه درمی‌آیند و سفت می‌شوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبه‌ها آب می‌روند و بنابراین پوسته بیرونی هم شل‌تر می‌شود. درست در همین زمان باید به بررسی سیر‌های خود بپردازید. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت می‌دهند.

اگر سیر را از بوته آن جدا کنید، مدت زمان نگهداری آن کاهش خواهد یافت. به طور معمول مدت زمان نگهداری سیر با بوته 8 هفته است و اگر آن‌ها را از بوته جدا کنید می توانید حبه های سیر را از 3 تا 10 روز در دمای اتاق نگهدارید. با این حال اگر سیر نرم شده یا جوانه زده بود، آن را دور بریزید.

سیر سیاه دکتر بیز

در گذشته، برگ سیر  توسط کشاورزان دور ریخته می شد تا به گیاه سیر اجازه دهند تمام انرژی خود را به سیر هدایت کند. بعد از خشک شدن سیرها آن را آسیاب کنید و به ازای هر پیمانه ۱ الی ۲ قاشق نمک بهش بزنید تا بهم نچسبند. با این روش می توانی تا ۷ الی ۸ سال هم سیر را نگه دارید و مصرف کنید.

بعد از آماده شدن سیر‌های سیاه (مطابق راهنمایی که پایین‌تر می‌خوانید)، آن‌ها را درون محفظه‌هایی دردار نگه دارید. سپس سیر‌های کامل و باپوست را درون آرام‌پز یا پلوپز قرار دهید. توجه داشته باشید که باید مقداری فاصله میان سیر‌ها باشد تا یکدیگر را لمس نکنند. عوامل زیادی بر روی قیمت و کیفیت نهایی این محصول تاثیرگذار هستند. از انتخاب سیر مناسب گرفته تا رعایت دقیق دما و مدت زمان تخمیر. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید.

هر چه مخلوط طولانی تر بماند، طعم ها بیشتر با هم ترکیب می شوند. سیرسیاه و انواع مشتقات مجموعه سیتامین دارای نشان سیب سلامت و شماره ثبت می باشد و شما با خیالی آسوده می توانید خرید خود را انجام دهید. بوته‌های سیر را خیس یا مرطوب نکنید، زیرا روند کهنه‌شدن سیرها مختل می‌شود. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند.

در ابتدا توصیه می‌کنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. بلع یک حبه سیر می‌تواند باعث گیر کردن آن در گلوی شما شود. برای مصرف سیر خام می‌توانید روش‌های زیر را امتحان کنید. سیر سیاه به دلیل طعم شیرین و ملایم خود می‌تواند به عنوان یک چاشنی طبیعی در غذاها مورد استفاده قرار گیرد. می‌توانید آن را به سالادها، سوپ‌ها، سس‌ها و یا حتی غذاهای پخته شده اضافه کنید تا طعمی جدید و خوشمزه به غذاهایتان ببخشید.

می‌توانید این سیر را به شکل‌های مختلفی مانند بوته‌های کامل یا پودر از فروشگاه‌های آنلاین، عطاری‌ها و فروشگاه‌های محصولات سلامتی تهیه کنید. قبل از بازشدن بسته می‌توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابل‌نگهداری است. تهیه این نوع سیر کاری زمان‌بر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول می‌کشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوته‌های سیر در آرام‌پز یا پلوپز است.

همچنین به خاطر عطر و طعمی که دارد، برای بسیاری از غذاها نیز مورد استفاده قرار می ‌گیرد. مثلاً برای از بین بردن بوی گوشت یا ماهی از سیر استفاده می شود. به همین دلیل در بسیاری از غذاها با طبع سرد استفاده می‌شود تا طبع غذا نیز متعادل شود. پس برای نگهداری این ماده غذایی مفید حتما باید روش نگهداری آن را بلد باشید. یکی از جذاب ترین روش های نگهداری از سیر آماده کردن آن به صورت برشته و پخته شده است.

با روش های بالا حدود ۲ تا ۳ ماه با توجه به میزان نور، گرما و رطوبتی که در محیط قرار دادن سیر وجود دارد، میتوان سیر را تازه نگهداری کرد. خشک کردن سیر قبل از ذخیره سازی اجازه می‌دهد تا عطر و طعم آن بیشتر و غلیظ‌تر بشود. می‌توانید آن ها را حلقه حلقه کنید یا از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. سپس سیرها را روی آبکش یا یک پارچه تمیز بریزید تا خشک شوند. سعی کنید این کار را در هوای آزاد قرار دهید و هر چند ساعت یکبار سیرها را جابجا کنید. همچنین برای اینکه سیر ترشی زودتر برسد، می توانید یک قاشق شیره خرما یا شیره انگور داخل ظرف سیر ترشی بریزید.

چرا که سیر سیاه ممکن است با این داروها تداخل داشته باشد. سس سیر با صرف 30 کالری در هر 100 گرم، مقدار قابل توجهی در رژیم غذایی ایجاد می کند. آنها سرشار از فیبر هستند و همچنین حاوی مقادیر عالی ویتامین C و پرو ویتامین A هستند که از پوست و همچنین ریه ها محافظت می کند. می‌توانید آن‌ها را به روش‌های مختلفی ادویه کنید و در صورت تمایل، آنها را در سالاد استفاده کنید. سیر سیاه اصل دارای رنگ سیاه، بافت نرم و طعم شیرین است و معمولاً در بسته‌بندی‌های بهداشتی و با کیفیت عرضه می‌شود.

پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوه‌ای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ می‌دهد. شاید خوردن سیر خام چندان خوش‌آیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروب‌ها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد.

در نتیجه، سیر خشک یک ادویه خوشمزه و سالم است که می‌تواند به بهبود طعم و عطر غذاها کمک کند. همچنین، استفاده از سیر خشک می‌تواند مزایای بسیاری برای سلامتی داشته باشد. اگر به دنبال یک ادویه طبیعی و خوشمزه هستید، سیر خشک می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

نگهداری اصولی سیر بسیار مهم میباشد زیرا باعث خراب نشدن ، ماندگاری بسیار طولانی تر و حفظ خواص آن خواهد شد . این مقاله درباره تازه نگهداشتن ، خشک کردن ، تهیه سیر نمکی و دیگر کارهایی که میتوان با سیر تازه انجام داد میباشد . قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود. قندخون پایین یا هیپوگلیسمی (hypoglycemia) نیز ممکن است موجب تشنج، غش‌کردن و مرگ شود.

برای از بین بردن بوی سیر از دست روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. می‌توانید اصول فریز کردن مواد غذایی و روش‌های عالی دیگر برای تازه نگه داشتن مواد غذایی را نیز در ستاره بیاموزید. ۲- می‌توانید حبه‌های سیر را پوست کنده و ریز خرد کنید یا چرخ کنید. سپس سیر‌ها را در یک کیسه فریزر پلاستیکی یا در یک ظرف در بسته مخصوص  انجماد  قرار داده و در فریزر بگذارید. برای نگهداری سیر به مدت طولانی روش‌های مختلفی مثل منجمد کردن، خشک کردن، روغنی و ترشی کردن وجود دارد.

همچنین می توانید به ازای هر قسمت سیر 2 قسمت روغن زیتون درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را با سیر ترکیب کنید. حالا مخلوط سیر و روغن زیتون را درون ظرف بریزید و درب آن را محکم ببندید. سپس هر موقع نیاز به سیر دارید، می توانید قبل از استفاده شیشه را از فریزر خارج کنید و از آن استفاده کنید. با این حال دقت کنید نباید مخلوط به دمای اتاق برسد زیرا باعث رشد باکتری ها خواهد شد.

یکی دیگر از روش های نگهداری طولانی مدت سیر، خشک کردن آن است. شما می توانید سیرها را به شکل حبه ای خشک کنید یا آن ها را ورقه ای کرده و خشک کنید. برای این کار حتما از این دو روش برای خشک کردن سیرها استفاده کنید.

سیر سیاه دارای آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری است و برخی مطالعات نشان داده‌اند که میزان ترکیبات مفید در آن نسبت به سیر سفید بیشتر است. این محصول در کشورهای آسیایی مانند کره، ژاپن و چین بسیار محبوب است و اکنون نیز در دیگر نقاط جهان از جمله ایران به طور گسترده استفاده می‌شود. تمام سیر ها را پوست کنده سپس داخل یک نایلون گذاشته و داخل فریزر قرار دهید . طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است.

اما روش بعدی برای نگهداری سیر استفاده از آبکش و سبد است. حبه‌ها را از ساقه سیر جدا نکنید و از آب هم برای شستشو کمک نگیرید. هرگونه رطوبت می‌تواند فرایند جا افتادن سیر را مختل کند. سیر استفاده شده برای فرایند تخمیر سیر همدان است که به دلیل آب و هوای گرم و خشک و ترکیبات خاک ، مواد معدنی بیشتری دارد و در دنیا معروف می باشد. این انتخاب برای تخمیر ، سبب افزایش کیفیت و طعم مطلوب تر محصول می شود.

اولین روشی که می خواهیم به شما آموزش بدهیم، نگهداری سیر در خانه است. باید بدانید که سیر تازه در فصل تابستان برداشت می ‌شود. همچنین می توانید در تابستان سیر را خریداری کنید تا با قیمت بسیار مناسب تر آن را پیدا کنید. اما چه کاری می توانید انجام دهید که این سیر برای فصل‌ های بعدی هم سالم و تازه باقی بماند. اگر سیر به خوبی نگهداری نشود یا سیاه و خراب می شود و یا از داخل پوک می شود.

سیر تغییرات زیادی می‌کند و تشخیص زمان آماده‌شدن آن دشوار است. در هفته اول ممکن است که ته بوته‌ها نیم‌سوز و پوست آنها قهوه‌ای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت می‌شوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروک‌شدن می‌کنند و پوستشان شل می‌شود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیق‌تر بررسی کنید.

برخی از مواد فعال موجود در سیر در واقع می توانند اکسیژن رسانی به خون را افزایش دهند که می تواند سطح انرژی و سرعت ترمیم را در بدن افزایش دهد. ترکیبات گوگرد موجود در سیر باعث افزایش گلوتاتیون، موثرترین آنتی اکسیدان بدن می شود. این می‌تواند سلول‌های بدن را در برابر عوامل خارجی بیماری ناشی از باکتری‌ها یا ویروس‌ها، علاوه بر دلایل داخلی آسیب که شامل استرس می‌شود، محافظت کند. هنگامی که افراد با بیماری های متعدد، از جمله بیماری کبدی، مشکل دارند، بدن موادی را منتشر می کند که ممکن است مانع از دریافت اکسیژن در خون شود. در واقع اجزای سیر همان را دارد که ممکن است به اکسیژن رسانی مجدد خون و حفظ سلامت بافت ها و اندام ها کمک کند.